Ужасяващи детайли от катастрофата, в която загина 20-г. Зорница на АМ "Тракия"

20-годишното момиче, което снощи е загинало на магистрала "Тракия", е Зорница Д. от Казанлък. По непотвърдена информация девойката е била студентка и е пътувала от родния си град към София, съобщава Блиц. Колата се е движила с бясна скорост, според разследващи с над 150 км. в час, Зорница е загубила управление над волана, преобърнала се е в канавка, от там се е ударила в дърво и от удара возилото отново се е върнало в канавката.

Млада жена от Казанлък загина в BMW при адска катастрофа на "Тракия" Девойката не е семейна, има 2 години стаж зад волана. Била е сама в колата, ако е имало спътник, той също е щял да загине, коментираха разследващи.

Автомобилът е бил толкова размазан, че в началото полицаите не са могли да разпознаят марката и модела. Колата е била наскоро купена от Зорница Д.

Катастрофата е станала снощи около 20.30ч. в района на 57-ми километър от АМ „Тракия“, в платното по посока за Бургас, в района на Пазарджик. След получаване на сигнала към мястото са насочени автопатрули на „Пътна полиция“, аварийно-спасителен екип на пожарната и линейка от областния град.

Пристигайки на място униформените установили, че в резултат на мелето в канавката е паднал силно деформиран и преобърнат лек автомобил „БМВ“. Наложило се огнеборците да разрежат возилото, за да извадят трупа на момичето.

Banner 468 x 60 px