6-и Фестивал на комедията обещава много смехове и страхотно изживяване с най-добрите комедианти на Клуба. От 8 до 11 септември Комеди Клуб София ще бъде под тепетата, за да отпразнуваме заедно смеха. Четири дни шоута с комедиантите Иван Кирков, Петя Кюпова, Ники Банков, Васил Ножаров, Александър Деянски, Христо Радоев, Емо Йоцов.

На 8 септември откриващото шоу е с Най-добрите шеги и специалният нов материал на резидентите Васил Ножаров, Ники Банков и Александър Деянски.

На 9 септември шоутата са специални – две соло шоута са с премиери в Комеди Клуба.

banner

От 19 ч. в Голямата зала на Дом на културата „Борис Христов“ Петя Кюпова ще има премиера на шоуто си Първата Жена. От 21 ч. ще бъде специалната премиерата на Мръсна Игра – най-новото шоу на Иван Кирков.

Хумор за Любов и Връзки на 10 септември е шоуто в голямата зала на ДК Борис Христов. Четирима от най-добрите комедианти на Клуба търсят отговора на въпроса Кой е по-забавният пол?

На 10 септември в Комеди Клуб Пловдив ще бъде популярният телевизионен водещ Николаос Цитиридис. Шоуто му – Това не е за по телевизията стартира с турне това лято, а сега ще бъде с две премиери в Комеди Клуб Пловдив.

Комеди Клуб София представя на 11 септември Най-Доброто от Радоев, Кюпова и Ножаров. Едно страхотно шоу с любимите шеги на тримата резиденти.

Събитието се реализира с финансовата подкрепа на Община Пловдив като част от Календара на културните събития за 2022 година.

Мястото е Дом на културата „Борис Христов“ – в зрителна зала и в Комеди клуба.

Ето и програмата на 6-и Фестивал на комедията Пловдив 8-11 септември 2022:

8 септември, 21:00 ч., в Зрителна Зала ДК Борис Христов – Най-доброто от Българската Стендъп Комедия част 1 с Васил Ножаров, Николай Банков, Александър Деянски

9 септември, 19:00 ч. в Комеди Клуб Пловдив – Първата Жена – стендъп шоу с Петя Кюпова – Премиера в Пловдив

9 септември, 21:00 ч. в Комеди Клуб Пловдив – Мръсна игра – стендъп шоу с Иван Кирков – Премиера в Пловдив

10 септември, 21:00 ч. – в Зрителна Зала на ДК „Борис Христов“ – Хумор за Любов и Връзки с 4 от топ комедиантите на България

10 септември, 20:00 ч. в Комеди Клуб Пловдив – Това не е за по телевизията – стендъп шоу с Николаос Цитиридис

10 септември, 22:00 ч. в Комеди Клуб Пловдив – Това не е за по телевизията – стендъп шоу с Николаос Цитиридис

11 септември, 21:00 ч. в Зрителна Зала на ДК „Борис Христов“ – Най-доброто от Българската стендъп комедия Част 2 с Христо Радоев, Петя Кюпова и Васил Ножаров

Фестивал на Комедията България е създаден от комедианта и продуцент Иван Кирков и се провежда за първи път през 2014 г. в София. Фестивалът събира на една сцена най-добрите комедианти от България и света. Днес Фестивал на Комедията има ежегодни издания в 5 града и запознава българската публика с най-доброто и най-новото от стендъп комедията в света и у нас. Избери да се смееш с 6-и Фестивал на Комедията Пловдив!

Билети в мрежата на Ивентим и на място!

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space