Пощенска кутия за приказки гостува в Пловдив с култовата поредица „Мръсни приказки“. Събитието ще зарадва почитателите на литературния феномен на 5-ти август от 20:00 часа в Лятно кино „Орфей“.

„Мръсни приказки“ несъмнено гъделичка по интимен начин чувството за хумор на зрителите. От сцената може и да прозвучи някоя неприлична дума, но текстовете определено са създадени да забавляват, като придават елитарно усещане. Темите засягат класическите предизвикателства при търсене на сексуален партньор за една (или повече нощи), както и актуални казуси за секса от социалните мрежи. Организаторът Пощенска кутия за приказки поставя възрастово ограничение от 18-годишна възраст, за да е коректен със своята аудитория.

На сцената, за да прочетат мръсни истории, ще излязат актуалните артисти Димитър Калбуров, Ваня Щерева, Камен Алипиев–Кедъра, Цветелина Цекова, Любен Дилов, Прея, Деян Каменов и други. Билетите са на предварителна продажба в мрежата на Ticketportal.bg и Eventim. „Имаме много лоялна публика в Пловдив и това вдига летвата с всяко събитие в града“, сподели с екипа Гери Турийска – създателят на Пощенска кутия за приказки.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space