Хитовата комедията на режисьора Теди Москов „Редки тъпанари“ с цяла плеяда звездни актьори гостува в Пловдив в Панорама на комедиите „Завеса под звездите“ на 1 септември в лятно кино Орфей от 20:30 часа .

Поради големия интерес, спектакълът ще се играе и на 2 септември в Дом на културата „Борис Христов“ от 19 часа.

Мая Новоселска, Александър Сано, Явор Бахаров, Робърт Янакиев участват в театралната версия на филма на Марио Моничели „Неизвестни извършители“. Сюжетът е силно комедиен и разкрива трогателните опити на група пишман крадци да оберат една заложна къща. Те са фрапиращо непрофесионални и абсолютно неподходящи за престъплението, с което са се нагърбили. Бандата им се състои от некадърен спортист, провалил се адвокат, уволнен кино оператор, бездарен сицилиански мафиот и младоженец, захванал се да краде в деня на сватбата си. Паралелно с кражбата се раждат и две любовни истории. Ражда се и „престъплението на века“. В комедията а-ла „Улицата“ участват още Дайана Михайлов, Ясена Господинова, Петя Венелинова, Александър Узунов, Ивайло Спасимиров.

banner

Билети се продават на билетните каси в Пловдив, онлайн на eventim.bg и в grabo.bg.

Панорама на комедиите „Завеса под звездите“ се осъществява с подкрепата на община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2022 година.

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space