Destiny

"Най-сладката целувка" отново на "Главната"

Националният фотоконкурс „Най-сладка целувка“ се организира от 2006 г.

Фотоконкурсът няма възрастови и професионални ограничения, а в журирането се включват видни фотографи, художници, представители на медиите, фотографски агенции, представители на Община Пловдив, за втора година сред журито ще бъдат и организаторите на фотосалон Пловдив, а тази година към него ще се присъедини и Диляна Гергова, посланик на Canon за България.

Може би точно сега ни е още по-нужна целувката – като символ на човечността, на съпричастието, на семейството, на любовта, на бъдещето.

Тази година година сбъдваме отдавнашната си мечта фотоконкурсът да има паралелни събития и в София, както и да издадем каталог със снимки от всички издания от 2006 г. досега, за което благодарим на Община Пловдив, съобщиха организаторите.

До този момент са получени почти 200 снимки, ето какво още предстои:

Онлайн с краен срок 13 февруари 2024 в страницата на НАЙ-СЛАДКА ЦЕЛУВКА във Фейсбук изпращане до 5 авторски снимки, придружени с две имена и телефон за връзка на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Вече сте видяли вероятно в Пловдив 1-29 февруари Изложба пана/ билбордове / пл. Джумаята – Римски стадион „Снимки от лятното издание 2023-та“

На големите билбордове включихме снимки от последното издание – лято 2023-та, за да покажем най-новите „сладки целувки“, които са включени в 18-то издание и се конкурират с всички останали снимки.

Каним ви отново в Пловдив на 14 февруари 2024 г. Изложба на Главната от 11 до 16 ч

На тази традиционна изложба на въжета със щипки за пране ще бъдем цял ден на Главната в Пловдив, очакваме ви!- призоваха организаторите.

Там ще можете да закупите календара с кауза на фондация „Живи планини“

Едно от най-интересните и значими събития на 18-то издание ще бъде онлайн-гласуването за снимка от фотоконкурса на страницата на фондация „Живи планини“ на самия 14 февруари от 8 до 23 ч.

Авторът на фотографията победител, ще получи календар с кауза на фондацията за закупуване на дефрибилатори за планинските хижи и заслони.

Ще пуснем специален линк на 13 февруари. Моля, следвайте го, да подкрепим тази инициатива, за която пловдивчани слушат и по радио N-Goy от 4 до 14 февруари!

Banner 468 x 60 px