Destiny

Време е за ‘‘Капана Фест‘‘ 2023!

Музика и творчество традиционно ще завладеят Пловдив от 14 до 18 юни, когато ще имаме възможността да се забавляваме заедно, да пеем заедно, да се насладим на изкуството в най-разнообразните му форми и да бъдем част от магията на "Капана Фест".

Традиционният Базар ‘Капана‘‘ ще представи обновена лятна селекция от артисти, автори, брандове, интересни работилници за малки и пораснали деца, щандове за грамофонни плочи, както и благотворителни щандове и каузи, които търсят вашата подкрепа. Ще покажем нови предложения в сферата на био и натуралната козметика, вкусни и полезни храни, както и освежаващи напитки. Няколко коктейл бара, бира ‘Капана‘‘ и специалните ни Вкусни Спирки ще се погрижат за перфектната разходка под фестивалните флагчета и лампички, ръчно изработени от нас за вашето перфектно настроение.

Музиката ще е основен акцент на тазгодишното издание, а на главната ни сцена ще чуете:

15.06

Messer Chups (RU)

TDK

16.06

Woomb

Hug or handshake

Hayes & Y

17.06

Abysmatic

Lunikk

Heptagram

18.06

Yva

Hrisi - Христина Йосифова

Mila Robert

*Вход свободен

*Начален час - 19:00

Скоро ще представим пълната програма на събитието, а вие може да подкрепите нас и любимите си артисти, като ни последвате в социалните мрежи, харесвате и споделяте съдържанието, защото така ни помагате то да достигне до правилните хора!

Събитието е част от културния календар на Община Пловдив за 2023 година.

Banner 468 x 60 px