„Забраненото ШОУ на Рачков“ ще бъде отново на турне през 2023 година. Пет града в страната ще посрещнат Димитър Рачков и всички забавления, които е подготвил за публиката.

Бургас, Летен театър, 27 август
Варна, Летен театър, 28 август
Пловдив, Летен театър, 16 септември
Стара Загора, Летен театър, 17 септември
София, зала 1 на НДК, 05 октомври
На живо Димитър Рачков ще отвори всяко чекмедже в „кухнята“ на телевизията и ще извади от него всяка подробност от живота „зад камера“. Публиката ще разбере как се правят новините, лъжат ли рекламите, какво работи продуцентът, свършват ли някога сапунените сериали… И всичко това ще се случи в компанията на неповторимото му чувство за хумор.
Това е и първото телевизионно шоу, извън рамките на малкия екран, което разкрива смешната страна на продукциите, водещи вечна борба за рейтинг.
Миналата година „Забраненото ШОУ на Рачков“ предложи забавление за цялото семейство за хиляди зрители на живо в страната, стигна и до Лондон. Екипът и тази година е подготвил интересни и вълнуващи гости, както и много изненади за публиката.

 

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!