Този уикенд – 19 и 20-ти ноември 2022 г., Пловдив отново става домакин на сватбеното изложение „Кажете ДА на Вашата мечтана сватба”. Водещи фирми за професионално осветление, фотография, видеозаснемане, сладкарство, бижутерия и дизайнери на облекла ще представят професионализма си, подчинен на превръщането на най-важния ден в живота на бъдещите младоженци в красив и незабравим спомен.

Общински институт „Старинен Пловдив” и Общинско предприятие „Радостни обреди” се включват в изложението с общ щанд. От „Радостни обреди” на място ще представят важна информация за необходимите документи за сключване на граждански брак, за различните видове ритуали (в т.ч. и за „златна”, и „сребърна” сватба), за резервация на дата и час за граждански брак, за избор на ритуална зала и други.

Служители на ОИ „Старинен Пловдив” ще представят емблематични обекти в Стария Пловдив, в които се предлагат възможности за провеждане на изнесени сватбени ритуали. Подготвена е специална тематична презентация, която да пренесе младоженците сред магията на Античността и на възрожденските къщи, за да изберат най-красивото място за сватбения си ритуал или за заснемането на незабравима фотосесия.

banner

Пловдив със сигурност е сред най-подходящите места, където би могло да се случи най-съкровеното събитие за една влюбена двойка – сватбата. Доказателство за това е четвъртото място, което градът зае в класацията за „Най-добра европейска дестинация“ за 2022 г. Пловдив премери сили с 19 световно известни дестинации в 13-то издание на престижната класация European Best Destinations и освен престижната титла зае 1-во място в три категории – „Най-добра културна дестинация в Европа 2022“ , „Най-романтични дестинации в Европа“ и „Най-добри винени дестинации в Европа“.

Изложението „Кажете ДА на Вашата мечтана сватба” се провежда в залите на Гранд хотел Пловдив, с работно време от 09:00 до 18:00 ч. Входът е свободен.

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!