Орлин Горанов започна турнето си „50 години магия“ с вълнуващ концерт в Пловдив на 26 юни. Публиката в летния театър „Бунарджика“ преживя музикалната емоция през емблематичните песни на любимия си изпълнител, като „Светът е за двама“, „Мъжката любов“, „Ти ли си“ и др. Феновете на Орлин Горанов слушаха на живо и песента му „Не казвай сбогом тази нощ“, чието видео излезе съвсем скоро.
Специално участие в концерта взеха Мариана Попова, с която изпяха песента „Чуй ме“, и Александра Раева – за дует на „Quando“ и „Quizas“. Изключително емоционално беше участието на Кристина Димитрова, с която изпълниха „Детски спомен“.
Всичко това беше поднесено на публиката с присъщите за Орлин Горанов финес, елегантност и по съвременен начин – с нови концертни аранжименти, специално създадени за поредицата музикални събития.
Турнето на Орлин Горанов „50 години магия“ продължава с концерти в Шумен на 28 юни, Велико Търново на 5 август, Плевен на 6 август, Стара Загора на 9 август, Варна на 6 октомври и София на 19 ноември.
На концерта в Пловдив, както и на всички следващи, с Орлин Горанов на сцената са едни от най-добрите млади музиканти – Радо Казасов – барабани и автор на концертните аранжименти, Евден Димитров – бас, Денис Попстоев – клавишни и саксофон. Звездния състав допълват музикантите от „Ку-ку бенд“ Кристиян Илиев – пиано и Цветан Недялков – китара, тромпетистът на група „Акага“- Иво Казасов, както и атрактивното трио „Тринити“.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space