Първата вечер на седмото издание на Международния фестивал за френска модерна музика Франкофоли България стартира успешно.

Публиката и артистите на сцената бяха повече от вълшебни.

Хиляди пяха и танцуваха с невероятните Ищар, Уили Уилям, Нувел Ваг, Иво Димчев, а вечерта завърши с прекрасните артисти от Паров Стелар.

Код жълто не беше обявен само за температурните условия в Пловдив, но и за топлината, с която публиката посрещна всички изпълнители, част от Първата вечер на Франкофоли България 2024.

banner

Вълнуващия концерт започна с българското присъствие на Иво Димчев, който грабна публиката със сгряваща сърцата българска естрада и модерни международни бийтове.

За втори път на сцената на Франкофоли България в историята на фестивала се включиха артистите от Нувел Ваг, които отбелязаха своята 20-та годишнина на музикалната сцена.

Ищар просълзи българската публика с невероятното изпълнение на песента „Облаче ле бяло“ заедно с чаровната Сибила от нашите медийни партньори от радио Енерджи, и разбира се други нейни популярни песни.

Уили Уилям пък накара публиката да скача и танцува бурно под звуците на неговите музикални тракове.

Вярната публика на Франкофоли България остана до края на вечерта, за да се забавляват заедно с любимците си от Паров Стелар, които ги покориха от сцената с харизма и професионализъм.

Втората фестивална вечер предстои днес – 22 юни 2024 г., Гребна база, Пловдив.

Очакваме изключителна атмосфера на сцената на Франкофоли България от Делукс, Барбара Прави, Неж и една от най-успешните танцови групи в Обединеното кралство за последното десетилетие – Рудиментал /Rudimental/.

Фестивалът се провежда с финансовата подкрепа на Община Пловдив и Фондация Пловдив 2019.

Основен медиен партньор на събитието е Радио Енерджи.

Билетите за фестивала Франкофоли са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim до 23:00 часа на 22 юни 2024г.

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space