Най-приятният и незабравим начин, да прекарате лятната вечер на 15 юни 2024 (събота) е да бъдете в Пловдив и в неповторимата атмосфера на Античен Театър да преживеете концертът на един от най-големите световни soul изпълнители – Mario Biondi!

Метеорологичната прогноза обещава чудесно лято – безоблачно небе и температура около 28 градуса – идеалното време за концерт под звездите! Сред публиката ще бъдат представители на дипломатически мисии на Италия в България, а гостите на концертът ги очакват и още приятни италиански изненади!

Вечерта ще открие Victoria – българката, с неповторим стил, която е един от най-успелите артисти зад граница, ще видим на сцената с група от музиканти. Още един голям акцент от вечерта!

График на концерта:

banner

19:00 часа – Отваряне на врати;

20:00 часа – Victoria и нейната група;

20:45 часа – Mario Biondi;

Античният театър е най-добрата локация за тази незабравима вечер! Mario Biondi e определян за музикалният наследник на Barry White. Комбинацията между големият артист и невероятната локация, обещават един незабравим романтичен концерт на световно ниво.

Важна информация за посетителите в Античен Театър, Пловдив:

Без професионална снимачна техника: На концерта не може да се внася професионална снимачна техника.

Вход за деца: Деца до 9 години влизат без билет, но нямат право на място.

Продажба на билети: Билети се продават в системата на Eventim и на касата на Античен театър, Пловдив.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space