Екипът на Общински институт „Старинен Пловдив“ кани всички малки и големи любители на театъра на детски театрален маратон с вход свободен

Юни е месец, посветен на децата, и екипът на Общински институт „Старинен Пловдив“ е подготвил още много вълнуващи събития, с които да провокира тяхното творческо въображение и талант.

Тази събота, 15 юни от 11:00 часа, започва първото представление от детския театрален маратон в Късноантична сграда „Ирини“. Събитията се осъществяват заедно с Училище за таланти, водено от българския театрален, филмов и озвучаващ актьор Даниел Ангелов. Входът е свободен!

Вижте цялата програма тук:

banner

Къде: Късноантична сграда „Ирини“, бул. „Цар Борис III Обединител“ №89 (подлез „Археологически“), Пловдив

Кога:

15 юни 2024 г. (събота)

11:00 – 12:00

„Ние, врабчетата“ по мотиви от Йордан Радичков и „Приятелство“ (театрални етюди) с участието на деца от 5. и 6. клас

16:30 – 17:30

„Спящата красавица“ – театър на абсурда по мотиви от приказката на Братя Грим и представление по мотиви от пиесата „Самолетът беглец“ на Камен Донев с участието на деца от 4. и 9. клас.

16 юни 2024 г. (неделя)

16:30 – 17:30

Шекспирови откъси с участието на деца от 7. клас

23 юни 2024 г. (неделя)

16:30 – 17:30

„Животът, макар и кратък“ по едноименната пиеса на Станислав Стратиев с участието на деца от 8. и 9. клас

Участват деца от Училище за таланти – театрална школа с ръководител Даниел Ангелов към СУ „Св. Патриарх Евтимий“ – Пловдив. Събитието се организира в партньорство с Общински институт „Старинен Пловдив“. Всички събития са с вход свободен!

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space