Над 100 младежи участват в единствения по рода си пловдивски фестивал на младите в театъра “Гледай Ти”. Официалното откриване бе на 7-ми юни в двора на театър Хенд.

В артистична фестивална атмосфера с вълнение и много усмивки младежите от всички пловдивски театрални школи, техните ръководители и официалните гости на събитието си пожелаха “На добър час”.

Специална селекция от театрална музика, подбрана от DJ Skill допринесе за доброто настроение на светското младежко събитие. Младите театрали се отличиха с класа и стил, присъщи за истински бъдещи звезди.

Възпитаниците на театралните школи прекараха два незабравими фестивални дни през уикенда, като показаха своите умения и постижения пред своите “колеги”, обмениха опит и идеи и създадоха безценни приятелства.

banner

От днес до 14 ти юни фестивалът “Гледай Ти” отваря врати за пловдивската публика, която има основна роля в тазгодишното издание. След онлайн гласуване, тя ще отличи най-обещаващата постановка, която ще бъде реализирана на сцената на Драматичен театър – Пловдив през следващия театрален сезон.

Представленията са всяка вечер в театър “Хенд”, а входът е свободен.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space