Днес в 16.00 часа в Голяма конферентна зала на Дома на културата „Борис Христов“ ще се проведе информационен ден за представяне на новата платформа и сайт Програма „Култура“ на община Пловдив: https://culture.plovdiv.bg/.

Тя е за електронно подаване на проектни предложения и електронно отчитане на дейностите, които се финансират по Наредбата за реда и условията за финансиране на проекти по Програма „Култура“, част от Календара на културните събития на Община Пловдив. Програмата бе приета с Решение № 122, взето с протокол № 6 от 11. 04. 2024 г. на Общински съвет – Пловдив.

Това е първото обучение на културни оператори за работа с платформата, за да може от 1 август, желаещите да подават документи чрез нея. До края на настоящата година все още ще може да се кандидатства и по стария начин – на хартия и по ел.поща.

Целта на създаване на платформата е да се опрости начина на кандидатстване, процесът да бъде максимално прозрачен и да се създаде база данни, архив на всичко, което се случва в културния живот на Пловдив по Културния календар.

banner

 

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space