С тържествен концерт „20 години ЖНХ Плетеница“ на 8 юни 2024 г., събота, от 18:00 часа в Зрителната зала на НЧ „Христо Ботев-1905“ на ул. „Даме Груев“ 1 ще бъде отбелязана 20-тата годишнина на Женския народен хор към при Народно читалище „Съвременник-1986“.

В програмата ще вземат участие и партньорите и съмишленици от Народно Читалище „Проф. Кирил Дженев – 2018“ със своя Танцов състав „Луди млади“.

Организаторите уточняват, че входът за събитието е свободен и всички желаещи могат да дойдат, за да се насладят на красотата на българския фолклор и да споделят празника с народния хор.

Изключително емоционално премина и откриването на изложбата „20 години ЖНХ Плетеница“, състояло се само преди дни. Тя потопи публиката в историята на състава, запозна я с най-големите постижения и най-ценните моменти от създаването до днес.

banner

Всички членове на Хора получиха грамоти за това, че с труд и постоянство допринасят Женският народен хор към при Народно читалище „Съвременник-1986“ да бъде такъв, какъвто е – изключително емоционален и зареден с много любов и творчески ентусиазъм.

Изложбата бе въведение към предстоящия на 8 юни грандиозен концерт. Двете събития се осъществяват с подкрепата на Община Пловдив по Компонент 3 „Гражданска активност“ , част от Културния календар на града.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space