На 04.06.2024 г., вторник, от 18:00 ч. Ви кани на първата по рода си, в салона на галерия Възраждане, изложба вдъхновена и повлияна от стииймпънк културата – „Бъдеще в минало време“ на младата и талантлива Свилена Тенева. Изложбата е и дебютна на авторката за Пловдив.
Творбите ще можете да разгледате на живо, в салона на галерията, също така на сайта и на фейсбук страницата на галерията през следващите три седмици – до 24.06.2024 г.

При всичките ни над 600 изложби, такава експозиция не сме показвали. Особен жанр живописване. Изискана, естетска, фантастична стилизация на образите, с приказни елементи, с фрагментиране на технически чаркове в един причудлив сюжет. Това е някакъв ретро футуристичен живописен почерк, който носи името стиймпънк. Младата авторка създава, по един съвсем новаторски, стилен маниер, нещо ново, провокира зрителя в едно иновативно живописно пространство, като демонстрира една особена красота за закърнелите ни вкусове.

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space