С четири спектакъла Държавен куклен театър – Пловдив ще отбележи Деня на детето тази година. Очакваме малчуганите и техните близки през целия ден, за да споделим радостта и вълненията на детството!
За малките ни зрители ще се играе „Косе Босе“, а за всички пораснали деца над 6 години – „Малкият принц“. Програмата ни за деня:
„Косе Босе“ – 10:30 ч.
„Косе Босе“ – 11:45 ч.
„Малкият принц“ – 17:00 ч.
„Малкият принц“ – 19:00 ч.
Във фоайето на театъра на 1-ви юни ще бъдат изложени и избрани рисунки от четирите издания на Онлайн конкурс за рисунка, който провеждахме от началото на годината. По този начин празнуваме неизчерпаемото детско въображение и благодарим на участниците, че ни разкриха своя безспорен талант! Освен рисунките, които станаха официална визия на нашите месечни програми и афиши, ще видите и селекция от петдесет творби, получени в рамките на конкурса.
Освен на сцената на театъра, ще можете да ни гледате и в парк „Моливчетата“ в р-н Северен. Спектакълът е любимата образователна приказка за зъбките „Чук и Пук“, часът – 13:00 ч.
А най-новият ни спектакъл „Храбрият дървар“ ще зарадва децата във Велико Търново като откриващо събитите на Международния куклено-театрален фестивал „Лято, кукли и приятели“ в 11:00 ч.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space