Най-известната белгийска певица за всички времена избра Пловдив за два от концертите по време на своето турне през април. Лара Фабиан ще пее за първи път в Пловдив на 26 и 27 април 2024г. Очакват ни две незабравими вечери с нейния красив и магнетичен глас, изпълнени с очарование и нежност, разказващи истории чрез музиката на даровитата изпълнителка за насладата от любовта и усмивката, която не може да се опише, а трябва да се преживее.

Концертите в Пловдив са в зала „Колодрум”, с начален час 19:30, за удобство на всички присъстващи, вратите ще бъдат отворени от 18:30 часа.

Концертните вечери ще се проведат само със седящи места с билет. Деца до 3- годишна възраст се допускат без билет, но без право на седящо място. Всички непълнолетни лица могат да присъстват с билет и задължително придружени от родител или пълнолетен придружител с редовен билет. Припомняме, че отговорността за здравето и благосъстоянието на всяко малолетно и непълнолетно дете е на неговия родител, настойник, попечител или друго лице, което полага грижи за него (съгласно определението на Закона за закрила на детето). Придружителите представят лична карта и билет за събитието, заедно с попълнената „Декларация за придружител*“ в 2 екземпляра. Възрастта на децата може да бъде доказана с ученическа лична карта или копие на акт за раждане.

*Декларация за придружител се изисква съобразно чл. 8, ал. 3 и 4 от Закона за закрила на детето. Тя се отнася за всички лица под 18 годишна възраст и следва да се представи попълнена в 2 екземпляра.

banner

В зоната на провеждане на концерта, както и на територията на зала „Колодрум” важат правила за ред, безопасност и сигурност, за спазването на които ще следи охранителна компания. Забранява се внасянето на храни и напитки, с изключение на ограничено количество питейна вода. Ще бъдат сигурени достатъчно на брой места, от които може да бъдат закупени храна за бърза консумация и напитки.

Забранява се внасянето на хладни, огнестрелни оръжия и други средства за самозащита, както и вещества, чиято употреба е забранена от закона.

Забранено е внасянето на раници и чанти с вместимост по-голяма от 10 литра. Достъпът на домашни любимци е забранен. Тютюнопушенето на всякакъв вид тютюневи изделия е строго забранено. До залата не се допускат хора употребили алкохол или във видимо нетрезво състояние. По време на концерта е забранено видеозаснемането. Осигурени са пунктове за оказване на бърза помощ при нужда.

Всеки който нарушава правилата, ще бъде помолен да напусне залата.

„Опазването на вашето здраве и здравето на околните е преди всичко лична отговорност. Препоръчително е с влизането на територията на събитието да се информирате за позицията на пунктовете за оказване на първа помощ, за да сте подготвени в случай на нужда. В случай на необходимост, може да се обърнете към служителите, които ще бъдат обозначени със специфичното характерно облекло. В случай на неотложна нужда от медицинска помощ, може да се обърнете и към най-близо намиращия се служител, обслужващ събитието, който ще ви съдейства във връзка с оказването на първа помощ“, поясняват организаторите.

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space