След огромния успех на концерта-спектакъл „Завинаги“ в Зала 1 на НДК миналата есен, почитателите на Йорданка Христова ще имат възможността да чуят на живо отново златните ѝ хитове като „Изповед“ („Ще продължавам да пея“), „Пред есен“, „Тежък характер“. Йорданка Христова ще изпълни и нови песни – „Обич разпиляна“, „Ще те срещна ли“ на 12 август в Античния театър в гр. Пловдив. Началото е в 21.00 часа.

Билетите са вече в продажба от 30 до 80 лева в мрежата на Ивентим в цялата страна, в Пловдив – каса МаскАрт в ДК „Борис Христов“, Билетен център пред Община Пловдив, в Туристически информационен център на пл. Римски стадион, каса на Античен театър и онлайн на Eventim.bg, както и в Грабо.бг.

Спектакълът „Завинаги“ ще срещне публиката с голямата певица, която от години не е имала самостоятелен концерт в града под тепетата. Концертът е своеобразна музикална и лична равносметка на Йорданка Христова, която през септември миналата година отпразнува 80-ия си рожден ден и забележителните 60 години на сцена.

„Чувствам се в страхотна форма за среща с моята публика и нямам търпение да представя в Пловдив, както големите си хитове, така и най-новите си песни“, споделя Христова.

banner

На сцената на Античния театър тя ще бъде със своя бенд от доказани музиканти.

Тази юбилейна година поставя началото на нейното прощално турне по цял свят.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space