Един различен и силно въздействащ концерт ще представи емблематичната рок група „Сигнал“ в Пловдив. Заедно с Русенската филхармония музикантите начело с Данчо Караджов очакват всички фенове на качествената и обичана българска музика, за да й разкажат своята вълнуваща 45-годишна рок приказка.


„Направихме този спектакъл с огромен успех миналата година в Зала 1 на НДК по повод нашия сценичен юбилей. Сега искаме да го представим и на пловдивската публика в символа на града под тепетата – Античния театър. Аранжиментите са дело на изключително талантливия маестро Димитър Косев. Заедно с колегите ми обещаваме емоция, обещаваме да докоснем сърца, обещаваме любов и споделени чувства!“, споделя създателят и фронтмен Данчо Караджов. „За мен няма по-абстрактно изкуство от музиката и съм безкрайно щастлив, че още от малък, та до днешен ден не съм спирал заедно с моята група „Сигнал“ да работим и да радваме хората. Затова казвам, че музиката е всичко в моя живот, а публиката издигам на пиедестал! А пловдивската публика е несравнима и ние ще й предложим един коренно различен „Сигнал“!“, категоричен е той.
Неизчерпаеми в творческите си търсения, „Сигнал“ и Русенската филхармония ще съчетаят рока с класиката, за да поднесат на ценителите вълнуващ нов и различен прочит на златните и незабравими хитове: „Да те жадувам“, „Липсваш ми“, „Сбогом“, „Сляп ден“, „Спри се“, „Лодка ли е любовта“, „Може би“ и др. Организаторите от Event Masters обещават и интересна сценография, която ще превърне събитието в истинско зрелищно шоу.
Концерт-спектакълът „Сигнал Symphonic“ ще е на 25 септември от 20,00 ч. в Античен театър – Пловдив. Билети могат да се закупят в мрежите на Eventim и Grabo, както и на билетната каса на Театъра.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space