Старши треньорът на Крумовград Станислав Генчев говори пред Sportal.bg след загубата от Борац (Баня Лука) в последната контрола на отбора в Турция. Наставникът на тима.

“Мисля, че се получи много добър двубой срещу добър отбор. Доволен съм от играта, която показахме, с малки изключения – в първите 15-ина минути, когато получихме два гола с груби грешки от наша страна. Темпото, което държахме през целия мач, комбинативността, ситуациите, които създадохме, двата гола – доволен съм от това, което показаха момчетата. Все пак това са приятелски мачове, в които трябва да видим какви грешки допускаме, за да ги изчистим по най-бързия начин. Генерално съм доволен от лагера, тъй като работихме при много добри условия. Направихме много добра подготовка.

Не само нападателите, днес двама полузащитници отбелязаха головете. Това е важно – да не разчитаме само на един или двама футболисти. Много е важно да имаме поне трима-четирима, които могат да реализират голове. Мисля, че сме добре окомплектован отбор. Само от нас си зависи как ще се представим в първенството. Имаме сили и възможности да се надиграваме с всеки един отбор. Всичко е в нашите ръце.

banner

Ние имаме добри футболисти, много от тях са с опит. Когато сме концентрирани и мобилизирани, можем да победим всеки отбор.

Ако се класираме между 7-мо и 10-о място, ще бъде добре за нас. Освен това, искам да играем добър футбол във всеки един мач, да не се притесняваме от противника, да се надиграваме и да постигнем колкото се може повече победи”, заяви Генчев.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space