ОВЕН

Ако в почивния ден сте планирали пътуване с вашите близки, по-добре го отложете, за да не изостанете със служебните си задължения. В рамките на деня отхвърлете задачите си, а вечерта може да си почивате. На работното място се предпазвайте от грешки, които може да допуснете в бързината. Сутринта сте спорили за планирано гостуване.

Вечерта се подгответе за ревност и въпроси за закъснението ви, а също и за проявата на недоверие от вашите близки, защото не сте убедителни в твърденията си за причината да се забавите. Сексуалните удоволствия няма да оправят отношенията ви – не се надявайте на това.

banner

ТЕЛЕЦ

Не се захващайте с нови задачи в почивния ден. Постарайте се още днес да поправите грешките си, без да действате необмислено и импулсивно. Бъдете компромисни. Изнервени сте, че и през деня и тази вечер нямате възможност за пълноценна почивка, но не търсете непрекъснато виновни около себе си.

Ще се приберете уморени, а вечерта ще се наложи отново да се занимавате с непосилни за вашите възможности роднински проблеми, а и да приготвите вечеря. Не давайте пари назаем. Бъдете готови за романтични мигове и сексуални удоволствия, които ще ви подействат разтоварващо.

БЛИЗНАЦИ

Пригответе се за трудности в почивния ден, особено на работното място. Финансовото ви положение може да се влоши, ако се оставите да ви измамят със спешно участие в инвестиционни проекти. Денят не позволява да подписвате документи. Не проявявайте наивност, която ще ви коства сериозни проблеми.

Не се опитвайте да насочите личния си живот в нова посока и да се обвържете с нова любов, ако сет семейни и щастливи. Сексуалните ви отношения са в криза заради желанието ви да изневерите, породено от ината ви и невъзможността да осъзнаете грешките в поведението си. Несемейните ще имате приятни запознанства и срещи.

РАК

В почивния ден обмислете поредното ново начало, обещаващо ви приходи през месеца, а ако внимателно започнете подготовката днес, въпреки че ще има забавяне, успеха е с вас. Разсеяност ви при разговорите с вашите колеги може да е причина за финансови загуби. След това трудно ще ги възстановите и виновните ще сте вие.

Колкото и да сте самоуверени и сигурни в чувствата си, се огледайте внимателно, за да осъзнаете причината за проблемите в личния си живот и да се справите с проблемите, които тайничко ви депресират. Самотни сте и искате да сте обичани, но сте се дистанцирали и сами ще се лишите от сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Налага се въпреки почивния ден да проведете делови разговори, които ще ви проправят пътя към успеха, въпреки че няма да от най-леките и може да ви изнервят. Запазете спокойствие. Вашето усърдието ще подтикне колегите ви да ви подкрепят. Не отказвайте помощта им. Бъдете коректни към тях и също им помогнете, ако ви помолят.

Вашите партньори малко ви завиждат, защото сте често в приятна компания, от която сте ги лишили, но те самите отказват да общуват с вашите приятелки. Обмислете как да създадете ваша обща среда. Не пропускайте да зарадвате любимия си с романтична вечеря и със сексуални наслади.

ДЕВА

Денят е почивен и не ви позволява начинания, но можете да завършите започнатите преди време и изостанали задачи, за които не се изисква много време. Помислете си за бъдеща промяна на работата или за възможностите за допълнителен бизнес. Вечерта отидете на покупки с вашите близки. Въпреки възможността за приходи търговците празнично може да претърпят загуби, ако не са внимателни.

Всичките ви планове, свързани със семейството и интимната ви половинка може да се провалят, ако не се приберете навреме, което ще ги ядоса и отдалечи от вас. Не закъснявайте за уговорената романтична среща. От вашето поведение зависи хармонията в интимните мигове и сексуалните удоволствия.

ВЕЗНИ

Общувате с лекота в почивния ден. Не пропускайте да създадете нови приятелства. На вашето работно място, не прекалявайте с натоварването и не се преуморявайте. Опитите ви да докажете, че сте незаменими и ще се справите и с най-трудните задачи, няма да са ви от полза, защото ще се уморите и ще започнат пропуските.

При разговори с близките си не проявявайте ината си, за да си спестите разправиите, породени от решими проблеми, свързани с домакинството, което пренебрегвате. Не е изключено сами да се откажете от сексуалните удоволствия заради липсата на самочувствие и потиснатост.

СКОРПИОН

Запознанства и бъдещите отношения с вашите нови познати ще се окажат полезни и дори в почивния ден ще ви донесат неочаквана бъдеща печалба. Въпреки това бъдете предпазливи към новите предложения и не проявявайте прекалена самоувереност, че на мига трябва да ги приемете. На работното място се справяте сами със служебните си задачи. Не прехвърляйте част от тях на вашите колеги. Не пропускайте романтичната вечеря, за да избегнете проблеми в личния живот.

Не забравяйте да се приберете заради нечия покана, на която не успявате да устоите. Сексуалните удоволствия ще ви доставят наслада, ако не са с непознати партньори, в чиято компания сте се озовали и сте си пийнали до загуба на разсъдък.

СТРЕЛЕЦ

Ще успеете да се справите с трудностите, които ще възникнат неочаквано в почивния ден. Ако сте на ръководна позиция избягвайте критиката, за да не ви напуснат вашите подчинени. Запазете спокойствие и бъдете умерени в поведението си, за да не разочаровате хората от деловото си обкръжение.

Вечерта общувайте само с най-близките си хора без да ги натоварвате с проблемите си. Не се поддавайте на влияние, за да си спестите емоционален срив. Отдайте се на почивка, на приятни занимания и сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Непланирани промени, свързани с предстоящ финансов успех объркват плановете ви в почивния ден, но жертвата си струва. Не разчитайте на помощ отстрани. Не позволявайте да ви убедят да си останете у дома и да ви отклонят от важните делови разговори, които е във ваша полза да проведете в този ден.

Днес изведнъж и бе причина сте обзети от съмнения, че не сте достатъчно обичани и уважавани от интимната си половинка. Ще ви зарадва новина за появата на нов член в рода ви. Освободете се от своята потиснатост като се отдадете на сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Стабилността ви в почивния ден ще изиграе важна роля за хармонизиране на отношенията с вашите близки. Ако се налага поработете до вечерта върху служебните си задачи. Не давайте обещания, ако няма да ги изпълните. При необходимост бъдете компромисни, защото така ще съхраните добрия тон на работното място.

Вашите близки се чувстват пренебрегнати заради професионалните ви задължения, затова вечерта бъдете с тях и пригответе вкусна вечеря. Отдайте заслуженото внимание на любимия си и не пренебрегвайте сексуалните удоволствия, защото рискувате да си потърси развлечения извън дома, а вашата ревност ще ви поболее.

РИБИ

Отказът ви да се съобразите с желанията на вашите близки и с мнението им, ще изнервят обстановката в дома ви в почивния ден. Спешни задачи ви зоват на работно място. Начинанията са нежелателни, колкото и вашите колеги да ви убеждават в техния успех. Предпазвайте се от необмислени финансови разходи и загуби.

Рискувате да задълбочите кризата в личните си отношения, ако тръгнете на път, без да сте предупредили половинката си, ако сте семейни и имате малки деца. Обмислете най-лесния начин, чрез който може да си възвърнете хармонията в отношенията ви с вашия партньор и да не се лишите от интимните мигове.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!