Destiny

Отново „ЗАЕДНО 2020“ с ансамбъл „Тракия“ – Пловдив през август

Ансамбъл „Тракия“ – Пловдив кани жителите и гостите на град Пловдив на концерт-спектакъла „ЗАЕДНО 2020“. Събитието ще се състои на 10 август от 20:00 часа на Античен театър - Пловдив. Заедно с тях на една сцена ще се качат и артистите от ансамбъл „Странджа“ - Бургас. Само преди седмица концерт-спектакълът на двата ансамбъла беше посрещнат с огромен интерес и аплодиран на сцената на бургаския Летен театър.

Въпреки по-рано обявената отмяна на събитието за Пловдив, поради епидемичната обстановка, артистите отново канят своята прекрасна публика да се присъедини към тях. С този концерт „Тракия“ и „Странджа“ искат да зарадват всички почитатели на фолклорното ансамблово изкуство. 

На сцената на Античен театър отново ще видим и чуем мелодии, песни и танци отвъд традициите на българския фолклор, умело вплетени в дълбоките корени и пъстротата на всички етнографски области.

Екипът на ФА „Тракия“ се извинява и благодари за разбирането на разколебаните зрители след съобщението за отмяна на концерта.

Билети за 10-и август се продават в Билетен център пред Община Пловдив и на място на адреса на ансамбъла – ул. „Даме Груев“ 1

Очакваме Ви ЗАЕДНО в Пловдив!

 

Banner 468 x 60 px