Ботев (Пловдив) гласи пореден сензационен трансфер на известен българин, след като в сряда представи Ивелин Попов, който напусна Левски в понеделник.

„Канарчетата“ са направили оферта към бившия национал Георги Миланов. 31-годишният футболист, който в момента е свободен агент и продължава да очаква атрактивно предложение от чужбина, все още не е дал своя отговор на „жълто-черните“. Интерес към него има и от страна на Арда.

През зимата Миланов премина от Левски в Ал Дарфа (ОАЕ), където обаче се задържа само един полусезон и напусна, след като отборът му изпадна от елита. В началото на лятото се очакваше Футболист №1 на България за 2012 г. да се завърне на „Герена“, но такъв трансфер не последва.

След слабото начало на сезона и записаните само две равенства в първите пет мача Ботев (Пловдив) се активизира на пазара. В резултат на това беше сделката с Ивелин Попов. Сега в полезрението на „канарчетата“ е и Георги Миланов.блиц

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!