Не съм притеснен за зимното почистване на пътищата, заяви по време на брифинг служебният министър на регионалното развитие и благоустройството Иван Шишков. Той увери, че осигуряването на зимната поддръжка на пътищата ще бъде сред приоритетите на служебния кабинет, а до този момент процедурите по обществените поръчки протичат нормално и през утрешния ден се очаква да излезе класирането.

„На две от местата единствено има жалби. На всички други пунктове, във връзка с поръчките, няма никакво напрежение. Навсякъде има от една до три фирми, които са участвали“, обясни Шишков.

Във връзка с пускането в експлоатация на газовия интерконектор с Гърция служебният министър на регионалното развитие и благоустройството още веднъж посочи, че очаква до началото на следващата седмица да бъде приключена документацията, с което обектът да получи акт 16.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space