Днес преди обяд ще преобладава слънчево време, по-значителна ще е облачността над североизточните райони и все още ще превалява. След обяд отново ще се развива купеста облачност, но само на отделни места ще има краткотрайни валежи. Ще духа умерен, след обяд в североизточната половина от страната до силен северозападен вятър. Максималните температури ще са между 22° и 27°, в Пловдив – около 26°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, преди обяд по северното крайбрежие по-често значителна и все още ще има краткотрайни валежи, на изолирани места и гръмотевици. След обяд облачността ще се разкъсва, на места по южното крайбрежие до предимно слънчево време. Максималните температури ще са 24 – 27 Температурата на морската вода е около 26˚. Вълнението на морето ще е 1 – 2 бала.

Над планините облачността ще е променлива, след обяд – купеста и на места ще има краткотрайни валежи. Ще духа умерен, временно силен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 18°, на 2000 метра – 12°.

banner

В неделя ще има повече слънчеви часове, но след обяд на места в Западна България отново е възможно да превали. Температурите слабо ще се повишат. В началото на следващата седмица валежи ще има главно в югозападната част от страната, в планинските райони са възможни и гръмотевици; в останалата част от страната ще има повече слънце. Максималните температури ще бъдат предимно между 22° и 27°. През следващите дни в средата на седмицата ще бъде предимно слънчево, дневните температури ще се повишават

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space