Поставих кратки срокове на изпълнителите и възложителя за подобряване на работните процеси по проекта „Модернизация на железопътната линия София – Пловдив: жп участък Елин Пелин – Костенец“.

Това заяви заместник-министърът на транспорта и съобщенията Красимир Папукчийски при извършване на внезапна проверка в жп участъка Елин Пелин – Костенец.

По време на обиколката зам.-министър Папукчийски констатира, че в последните месеци са забавени строително-монтажните дейности по ключовите жп отсечки. „Няма да позволим да бъде ощетен държавният бюджет, заради липсата на мобилизация от страна на строителите“, бе категоричен той.

banner

Красимир Папукчийски изиска да му бъдат представени подробни анализи на работните програми, възможни рискове при изпълнение на строителните дейности, както и какви мерки ще бъдат предприети. В заключение зам.-министър Папукчийски отбеляза, че е важно да бъдат подобрени темповете на работа, за да се достигне до очаквания ефект за реализиране на проекта.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space