За ДПС е важно да има правителство, каза пред журналисти председателят на парламентарната група (ПГ) на партията Делян Пеевски.


Правителство да има за ДПС е важно, заяви той. Според него държавата не трябва да бъде хвърлена в криза, а всичко друго са бъдещи преговори, които трябва да се водят. Сериозните мъже трябва да седнат сериозно, сериозните партии да преговарят и да направят стабилно правителство, смята Пеевски. Той добави, че това трябва да бъде в името на България. Партийните пристрастия и всякакви такива нажежавания трябва да се остават настрана, защото гледам вчера премиера, който почти е в оставка, се „изходи по неподходящ начин“ и се направи на мъж, нека си прибере това самочувствие, коментира Пеевски.

Той (Денков) е просто един назначен премиер от парламента, да остави лидерите на партиите да преговарят и да не прави неща, които могат да бутнат България в криза, посочи още депутатът. По думите му не е сериозно за един премиер да казва „това – да, това – не“ без да е прочел нещо. Нека се научи да чете, да гледа. Мислех, че за тези девет месеца е станал по-мъдър, вчера не го видях това, напротив, коментира Пеевски.

banner

По думите му изборите винаги са вариант. За ДПС това е чудесен вариант „две в едно“, ние сме готови за избори, но не е добре за държавата, отбеляза Пеевски и добави, че трябва да се мисли за хората. Той посочи, че за ДПС е важен държавният интерес и хората, след това слагат на второ място партийния си интерес. Нека го направят и другите, да бъдат като ДПС и да мислят за България, призова той.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space