На 15 февруари от 8:00 часа министър-председателят акад. Николай Денков ще отговаря на въпроси на граждани и медии по време на живо излъчване на страницата на Министерския съвет във Фейсбук, съобщиха от правителствената пресслужба.

Поводът е осмият месец от работата на редовното правителство, както и набелязването на най-важните приоритети, които предстоят до края на мандата.

Въпроси към премиера могат да се задават предварително в коментарите под публикацията на страницата на Министерския съвет във Фейсбук, както и по време на самото излъчване.

banner

Премиерът Николай Денков дава отчет за свършеното от кабинета всеки месец от началото на мандата на правителството. Сред акцентите на последния, през януари, бяха предстоящата ротация във властта, пълноправното членство на България в Шенген и присъединяването на страната към еврозоната.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space