Развитие по случая с поръчковото убийство на Станка Марангозова. Обвиняемият за мократа поръчка Иво Масларов е задържан в Германия и днес беше екстрадиран с полет до София, видя репортер на „По света и у нас“.

Марангозова беше показно разстреляна от моторист пред дома си до столичната Окръжна болница на 10 октомври 2019 година. Разследващите задържаха като организатор на покушението офицера от НСО Борис Иванов, а като извършител на убийството – Петър Костов.

За поръчител е уличен Иво Масларов, който беше обявен за издирване с червена бюлетина на „Интерпол“ и европейска заповед за арест. Като мотив за мократа поръчка се сочи неуредени финансови отношения между поръчителя Масларов и жертвата Марангозова.

banner

Според източници на „По света и у нас“ преди минути Масларов е отдведен в ареста на Националното следствие и предстои прокуратурата да поиска постоянния му арест.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space