Последното официално отразено преминаване на Евелин Банев-Брендо през граничните контролно-пропускателни пунктове на България е на 13.07.2013 година. Тогава той е конвоиран от Италия във връзка с участие в наказателно производство. След тази дата не са налични данни за пътуванията му. Това коментира на брифинг вътрешният министър Калин Стоянов.

Въпреки че след това няма данни Банев да е преминавал границата на страната ни, на 7 септември 2021 година е постъпила спешна телеграма от Интерпол – Украйна за задържането на Банев на територия на Киевския регион, предава Nova.

Във връзка документите за самоличност на Банев, Стоянов обясни, че Брендо се е явил в СДВР на 27.10.2016 г., където подал заявление за издаване на лична карта. На следващия ден той се явил в „Пътна полиция” към СДВР и подал заявления за издаване на свидетелство за управление на МПС. Тогава на Банев са издадени лична карта и шофьорска книжка със срок на валидност до 2026 г.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space