Цените на парното, топлата вода и електроенергията за бита от 1 юли ще бъдат обсъдени днес на две открити заседания в сградата на Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР).

В 10:00 часа ще започне откритото заседание, на което ще бъде обсъдено средното поевтиняване за страната с 8,44 процента на парното и топлата вода, а от 11:00 часа средното поскъпване с 1,39 процента на тока за бита.

Предвижда се поевтиняване средно с 8,44 процента на парното и топлата вода от 1 юли, информират още от КЕВР. Най-сериозно намаление на цените се предлага в Бургас – с 14,09 процента. За София намалението се очаква да бъде със 7,02 на сто, в Пловдив – със 7,81 на сто. Най-малко се предвижда да поевтинее парното и топлата вода във Велико Търново – с 2,44 процента.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space