Министерският съвет отпуска 10 563 512 лева по бюджета на община Карлово за извършване на дейности за намаляване на риска от бедствия, възстановяване на разходи за проведени спасителни и неотложни работи при овладяване на бедствени положения и за възстановяване на инфраструктурни обект, предава nova.

Средствата са одобрени чрез Постановление за одобряване на допълнителни трансфери от резерва за непредвидени и/или неотложни разходи за предотвратяване, овладяване и преодоляване на последиците от бедствия.

Припомняме, че две години след потопа хората там все още нямат канализация, на места и улици. Повечето от тях не успяха да възстановят къщите си. В края на май жителите блокираха движението на главния път София-Бургас с жива верига. Причината – недостатъчното и забавено финансиране на инфраструктурни проекти в засегнатите места.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space