Няма решение кой да представлява България на срещата на върха на НАТО във Вашингтон. Това коментира служебният премиер Димитър Главчев. По думите му „има доста време” и се надява редовно правителство да определи кой ще участва.

Във връзка с предстоящия вот 2 в 1 министър-председателят очаква да се проведат честни и прозрачни избори. „Не само че очаквам – полагам усилия в тази насока”, допълни Главчев, предава Nova.

По думите му въпросът с гласуването за Сребреница е приключен. „Имаме официална позиция на България – гласувано е „за”, уточни Главчев. Наказания за изразената позиция нямало да има. Заради процеса на изтичане на документи от МВнР „може би щяло да има проверка”, добави той. Позицията на страната ни не била коментирана нито с президента Румен Радев, нито със сръбския държавен глава Александър Вучич, каза още премиерът.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space