България е основният двигател на европейската интеграция на страните от Западните Балкани, защото си даваме сметка колко важна е тази интеграция за сигурността, стабилността и устойчивото икономическо развитие на региона, но твърдо стоим на принципа на собствените заслуги в този процес на интеграция, за да бъде той устойчив и необратим. Това заяви президентът Румен Радев в Гербовата зала на „Дондуков“ 2, където държавният глава удостои председателя на Културно-информационния център „Босилеград“ Иван Николов с орден „Стара планина“ първа степен, предава bta.

Отличието за Николов е за неговите изключително големи заслуги към България, за последователното и непоколебимо отстояване на правата, националната идентичност и достойнството на българите в Сърбия.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space