Едно вече е сигурно: телефонът на Алексей Петров е бил разкодиран.

Това обявиха от Биволъ на своята фейсбук страница. Констатацията е препратка към изтеклите в медиите записи на „Продължаваме промяната”, в които се говори за наличието на „кеш” и в които се чува глас, силно наподобяващ този на убития Алексей Петров.

С тази публикация от едно изречение от Биволъ всъщност намекват, че именно Алексей Петров е правил записите на лидерите от ПП. Веднага след публичния разстрел на Петров ДАНС започнаха с опитите да разкодират телефона му. След неуспеха, който претърпяха, даже се обърнаха за помощ към ФБР.

„Ще ни кажат само това, което искат, а то ще е незначително и всичко ще се потули както винаги”, скептични са обаче читателите в коментарите под поста.

banner

„Те и тефтерчето на Златанов откриха, ама после „услужливо“ някой го „открадна“ или по вероятно – унищожи!”, припомня пък Златка Пенева.

„Как па така баш преди изборите го разкодираха!”, чуди се Петър Душанов. „С народ като нашия, каквото и да стане, все ще е наред, нищо не става от нас, слаб материал”, обобщава Мирослав Златев.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space