Военна прокуратура е образувала досъдебно производство по случая с катастрофата с кола на НСО. Това заяви вътрешният министър Калин Стоянов. Тепърва с авто-техническа експертиза ще бъде изяснена скоростта, с която се е движил кортежът на Кирил Петков. „Четири години, след като е бил министър-председател, той има право да бъде охраняван от НСО”, обясни Стоянов.

По-рано вътрешният министър публикува статус във фейсбук профила си, в който благодари на полицаите, участвали в акцията по извеждането на барикадиралия се полицай в Пловдив. По думите му всеки от тях е свършил работата си професионално.

Той коментира и сигналите за купуване на гласове. Досега те са 46. Има образувани 16 досъдебни производства. Най-много от подадените сигнали са в Бургас, но има и в СДВР, и в Ямбол.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space