Първият ерген на България Виктор Стоянов ще влезе в ново амплоа. Мачото от есента ще бъде водещ.

Това твърди „България Днес“, позовавайки се на информация от близък до Стоянов. Ергенът вече е получил предложението и е дал положителен отговор.

Виктор вече бе пробван в телевизия в различна роля. Преди години му бе поверена рубрика в „Преди обед“, но кариерата му там приключи скоропостижно. Сега обаче му е предложено да е лице на самостоятелно предаване.

Най-вероятно шоуто, което ще е дадено на Стоянов, отново ще е по Би Ти Ви. Ерген номер 1 е в отлични отношения с частната медия и сега се подвизава в единия от двата формата на телевизията – „Денсинг старс“.

banner

От години Виктор имал амбиции за кариера в медиите и най-вече да е на малкия екран. Това било една от причините да влезе в „Ергенът“ – да добие популярност и пътят към славата да му е отворен.

В същото време пък Стоянов отново се носи на крилете на любовта. Мачото бе зарязан от приятелката си Мария Тарашманова преди месеци.

Ергенът обаче не страда дълго за разбито си сърце. Най-горещият слух гласи, че Виктор е забил сексапилната актриса Поли Недкова. Връзката им е съвсем прясна и двамата се опитват да я крият.

Мацката стана популярна с участието си в „Съни бийч“, а отделно от това работи и като водеща в Би Ти Ви. Че между Стоянов и чаровната актриса има нещо, се говори от седмици. Именно заради връзката си с Виктор Недкова редовно е засичана в публиката на „Денсинг старс“. Най-често мацката се настанява до гаджето на Папи Ханс – Сара Драгулева.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space