Утре – 6 април, от 9:00 ч. до 17:30 ч. шофьорите да се движат с повишено внимание в участъка от километър 100 до км 101-и на АМ „Тракия” в област Пазарджик поради подмяна на мантинели в средна разделителна линия, съобщиха от пресцентъра на АПИ.

Движението и в двете посоки ще се осъществява само в активната лента, а участъкът ще е сигнализиран с пътни знаци и временна сигнализация.

Агенция „Пътна инфраструктура” апелира шофьорите да карат внимателно със съобразена скорост, да спазват правилата за движение и да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик. По този начин се възпрепятства преминаването на превозни средства със специален режим на движение в случай на инцидент.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space