Откакто беше назначена новата директорка на Агенция „Митници“ Петя Банкова, имаме рекордно количество задържани наркотици. Това заяви премиерът в оставка Николай Денков по време на живо излъчване във Фейбук, където отговоря на въпроси. Поводът за коментара му е акцията на Държавната агенция „Национална сигурност“ (ДАНС) и Комисията за противодействие на корупцията в сградата на Агенция „Митници“.

За мен е странно точно Банкова да бъде обвинена за това, че прикрива канали за наркотици, каза Денков.

Много е важно да се разбере какво се случва, за да не се окаже, че я атакуват точно заради това, че си върши работата и задържа наркотици, посочи още премиерът в оставка.

Николай Денков потвърди, че до този момент той не е получил официална информация от ДАНС за случая. Поискал съм, но до момента нямам, каза Денков.

banner

Фактът е, че са задържани големи количества наркотици за милиони долари или евро. Също така е ясно, че за момента няма предявено обвинение, посочи още премиерът в оставка.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space