Нямам намерение да бъда служебен министър, заяви пред журналисти в Министерския съвет министърът на младежта и спорта в оставка Димитър Илиев.

На въпрос какво послание ще отправи към бъдещия служебен министър във ведомството, отговарящо за младежта и спорта, Димитър Илиев отговори: „Най-важното е да продължи линията на стабилност за Олимпиадата, защото това е от ключово значение за нашите атлети. Разбира се, трябва да се направи максималното за тяхното участие, те трябва да се чувстват подкрепени. Смятам, че нашият екип това е направил. Както се казва, новият министър нищо да не прави, най-ще е добре. Хората ще могат да си продължат по начина, по който сме подготвили тяхното участие“.

Димитър Илиев посочи, че темата за бъдещия служебен кабинет не е обсъждана на днешното заседание на правителството в оставка.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space