Когато един министър вече е казал, че си тръгва, стои въпросът дали трябва да решава кадрови проблеми, заяви премиерът Николай Денков на пресконференция в Министерския съвет в отговор на журналистически въпрос относно конкурси за директорски постове в държавни болници.

Днес в ефира на бТВ министър Христо Хинков обясни, че е спрял конкурси за нови директори на болници по молба на премиера Николай Денков и вицепремиера Мария Габриел, за да не се оставя впечатлението, че преди да освободи поста, министърът назначава директорите на болничните заведения.

„Казах на здравния министър дали е подходящо да го направи, не съм му забранил, казах му аргументите, които имам“, заяви министър-председателят. Според него аргументът е ясен и разбираем.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space