Ограничава се движението от 09:00 ч. до 12:00 ч. по участък от път I-8 София – Пазарджик при пътен възел „Мухово“ на автомагистрала „Тракия“. Това съобщиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ).

Затворена ще бъде връзката между първокласния път и платното на магистралата в посока София. Преминаването по автомагистрала „Тракия“ в района на пътния възел няма да бъде възпрепятствано.

Временната организация се въвежда заради провеждане на учение между звената на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ (ГДПБЗН) и структури на МВР при пътнотранспортни произшествия.

banner

Практическото учение цели подобряване на комуникацията и дейността между екипите на Единната спасителна система при пътнотранспортни произшествия, уточниха от МВР. В учението ще се включат също представители на Българския червен кръст и Центъра за спешна медицинска помощ, както и на други ведомства.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!