В Нова Загора е задържан 51-годишен мъж за домашно насилие. Това съобщиха от пресцентъра на областната полиция в Сливен.

Сигналът е получен на 17 януари в 23:40 часа. Към адреса незабавно е изпратен полицейски екип, а служителите са установили, че 51-годишният мъж, в явно нетрезво състояние, е нанесъл побой на съпругата и 13-годишната си дъщеря.

Той е отведен в Районно управление – Нова Загора и задържан за 24 часа. На жената е предложена правна помощ.

banner

Семейството не е подавало досега сигнали за домашно насилие, но при разговор с тях е станало известно, че не се случва за първи път, каза говорителят на областната полиция Първолета Мандинска.

От полицията съобщават за още един случай на насилие в семейство – служители на участък „Петолъчка“ са задържали 22-годишен мъж за грабеж. На 17 януари в село Тополчане, след като е използвал сила, той е сочен, че е отнел от майка си парична сума в размер на 40 лева.

Задържан е за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space