Няма никакви основания в критиките на опозицията, коментира пред журналисти премиерът Николай Денков в кулоарите на парламента по време на дебатите по внесения вот на недоверие към Министерския съвет „заради провала в сектор „Енергетика“.

Той специално благодари на министъра на енергетика и на неговия екип за това, че са свършили огромна работа до днес – трудна и висококвалифицирана, но създават и тази публичност, която е необходима.

Действително очаквам подкрепа на правителството, заяви Денков.

banner

Относно провелия се председателски съвет на Народното събрание за националната сигурност в контекста на войната срещу Държавата Израел и войната в Украйна, министър-председателят каза, че съветът е бил насочен изключително да информира народните представители каква е ситуацията, какви са рисковете и какви мерки е предприело правителството. Трите основни институции трябва да работят в синхрон, подчерта Денков.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space