В момента няма за какво да искам оставката на енергийния министър, заяви премиерът Николай Денков в кулоарите на парламента. Повод са думи на министър Румен Радев, че седем точки в споразумението са трудни, но изпълними, което обаче доведе до реакция както на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, така и на депутата от ДПС Делян Пеевски. И двамата поискаха енергийният министър да дойде в парламента и да обясни какво е имал предвид.

Заглавието, което видях е, че споразумението е трудно, но изпълнимо, е правилното, имаше някакви грешни интерпретации, посочи премиерът.

И добави – естествено, че е трудно, ако беше лесно, да е направено досега. В момента няма за какво да искам оставката на министъра, защото той е човекът, който трябва да свърши огромната част от работата, която предстои през следващите месеци, няма кой друг да я свърши, обясни Денков.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space