Destiny

Бойко Борисов изригна: В управлението ни задържа единствено отговорността, защото тези ще чупят държавата

Предстоят тежки дни и който и да управлява ще е трудно. Това обяви премиерът Бойко Борисов в извънредно обръщение към народа.

"С какво подразнихме ние, че сложихме България сред най- белите държави.Изсветлихме финансите, банковата система, така, както са мечтали години наред десни поколения. Какво се случи днес? Казах на Христо Иванов, че за НСО отговаря Радев. Днес свикахме комисията и си казахме нашето мнение. След това се оказа, че се прегръщат и целуват протестиращи и контрапропестиращи, а до обяд ми се струваше, че ще изникне страхотно етническо напрежение.  Добре платено, защото няколко агитки добре ги познавам. Разбира се, в София има много хора, които протестират, защото са недоволни, но това е демокрацията", заяви Борисов. 

"Виждам , че Радев не го боли, когато се пролива кръв от полицаи, когато хвърлят бомби срещу тях.

Виждам, че искат да подпалят Министерски съвет, Да отидат да потрошат Хемус, Тракия, метрото ...

В управлението ни задържа единствено отговорността, защото тези ще чупят държавата.

Дойде ли БСП на власт и еврофондовете спират", каза емоционално Борисов.

"Няма като Радев да призова стотиците хиляди, които са гласували за нас, да правят като неговите симпатизанти. Включих се само с молба, пазете се, не проливайте кръв, и едните, и другите, не се замеряйте, имаме ранен полицай, те също са хора, петима ранени всъщност. Как ги обиждахте сутринта? Те пазеха едно псевдо етническо напрежение. Казвам псевдо, защото на гърба на ГЕРБ си направиха две партийни мероприятия".

"Моята глава е дебела, можете да я чупите колкото искате. Който си обича държавата не иска да я счупи и ще направи всичко възможно", завърши Борисов.

Banner 468 x 60 px