64 Шеф-готвачът Силвена Роу посрещна празниците със семейството си в Шотландия. „Само готвя, като ресторант е тук. Но има страхотни продукти – риби, меса, сезонни зеленчуци”, казва тя. Извън празниците гледа да се бори със стреса, да си почива повече. Като експерт по хранене, Силвена Роу вижда, че в световен мащаб има нова тенденция – за промотиране на дълголетието. „Говорим за създаване на устойчиви хора, със страхотно ДНК, със страхотен имунитет, никога да не се даваш на болестите”, каза Силвена Роу пред Nova./ Може да ви хареса също Лъвове ще действат смело, а трудности престоят за Козирозите Трагичен празник е! Ден на онези невидими нишки, които ни свързват с корените, с предците, с миналото Празничната депресия: Какво представлява и как да се справим с нея