През нощта над по-голямата част от страната ще бъде ясно и почти тихо. След полунощ в източните райони ще започне да се образува мъгла или ниска облачност, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология.

Минималните температури ще бъдат между 2° и 7°, на отделни места в низините и в отделни котловини – до минус 2°, в София – около 3°. Атмосферното налягане още малко ще се понижи, но ще остане по-високо от средното за месеца.
Утре, 27 октомври, отново ще бъде слънчево. В сутрешните часове, главно в Източна България ще има ниска облачност или мъгла, която до обяд ще намалее и ще се разсее. След обяд над Западна България ще се появи разкъсана висока облачност. В Източна България ще духа слаб вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще бъдат между 18° и 23°, в София – около 20°.

По Черноморието на много места преди обяд ще има мъгла или ниска облачност. След обяд ще бъде слънчево със слаб югоизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 16° и 18°. Температурата на морската вода е 17°-18°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
В планините ще бъде слънчево, след обяд и вечерта – с разкъсана висока облачност. Ще духа слаб вятър от югозапад, след обяд – от северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 18°, на 2000 метра – около 12°.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space