“По идея на “Възраждане” ликът на Иван Асен II ще посреща всички жители на Асеновград и гостите на града, посещаващи Асеновата крепост.

За по-малко от два месеца изцяло променихме района на пътя, водещ към крепостта. От “Възраждане” не спираме да доказваме, че не само говорим, но и действаме. Творбата е дело на художника Стойчо Гъгъмов, на когото благодарим за прекрасната работа”заяви във видео в социалната мрежа, вторият в листата с кандидати за народни представители от “Възраждане” за 17 МИР Област Пловдив – Димитър Гюрев.

За местната структура на политическата организация, това е особено символно, защото Асеновград носи името, именно на този велик български владетел.

“Ние от “Възраждане” винаги сме твърдели, че трябва да се обръща внимание на нашата история, която трябва да помним и тачим. Благодарение на идеята на “Възраждане”, ликът на великия Иван Асен II ще посреща и изпраща жителите и гостите на Асеновград. Да живее България!”, каза още Димитър Гюрев

“Възраждане” е с номер 12 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space